IPB
www.Frocus.net :: www.Frosat.net :: Upload

Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )

oleg2008
сообщение 17.3.2010, 10:52
Сообщение #1

Новичок
*

Из: Soroca
Спасибо сказали: 5 раз

Вставить ник
Частич. цитирование

Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc

+Цитировать сообщение

Ответов (1 - 5)
Гость_lilia79_*
сообщение 19.3.2010, 18:00
Сообщение #2

Гости

Частич. цитирование

Цитата(oleg2008 @ 17.3.2010, 9:52) *
Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc

Auzi baete da cine ma rog esti tu asa de p....s!!!! si dai asa intrebari te intereseaza tare? ce fel de operator este URSCOM-TV poate suni sa-ti spun ce fel de operator ?

+Цитировать сообщение
zvartoshu
сообщение 19.3.2010, 20:09
Сообщение #3

Moderator sectia Terestrial Ro

Спасибо сказали: 182 раза

Вставить ник
Частич. цитирование

Se aseamama vreo 20% din aceasta cu diamondul de romania , dar in baza acest cablu tv are calitatea mai mare nitel . Cat despre digitalizare , o sa aiba ceva probleme . Se stie ca la URSCOM sau DIAMOND digital la fel ca la celelalte retele de cablu trebuie adaugata separat a doua retea , fire si amplificari , splitere .. !

--------------------

+Цитировать сообщение
oleg2008
сообщение 31.3.2010, 11:41
Сообщение #4

Новичок
*

Вставить ник
Частич. цитирование

Цитата(lilia79 @ 19.3.2010, 18:00) *
Auzi baete da cine ma rog esti tu asa de p....s!!!! si dai asa intrebari te intereseaza tare? ce fel de operator este URSCOM-TV poate suni sa-ti spun ce fel de operator ?

mai tu hitrule eu am intrebat opinile nu prosiele tale.

+Цитировать сообщение
Гость_DanielSergheenco_*
сообщение 29.6.2011, 16:10
Сообщение #5

Гости

Частич. цитирование

Цитата(oleg2008 @ 17.3.2010, 11:52) *

Eu sunt conectat si la televiziune si la internet de la aceasta firma. Televiziunea Klass iar internetul la inceput ma aranja-era bun deoarece credeam ca provaiderul este partenerul StarNet. Am vrut sa deschid un port dar am avut mari probleme deoarece nu are modem si dupa un teste facut pe un site mia aratat ca provaiderul este necunoscut. NU am putut sa deschi portul. Ce tine de viteza va spun ca la pachetul de 140 lei veti avea vreo 60 mb pe un server national iar pe servere de peste hotare aveti 1-4mb.

+Цитировать сообщение
oleg2008
сообщение 29.6.2011, 18:20
Сообщение #6

Новичок
*

Вставить ник
Частич. цитирование

Цитата(DanielSergheenco @ 29.6.2011, 17:10) *
Eu sunt conectat si la televiziune si la internet de la aceasta firma. Televiziunea Klass iar internetul la inceput ma aranja-era bun deoarece credeam ca provaiderul este partenerul StarNet. Am vrut sa deschid un port dar am avut mari probleme deoarece nu are modem si dupa un teste facut pe un site mia aratat ca provaiderul este necunoscut. NU am putut sa deschi portul. Ce tine de viteza va spun ca la pachetul de 140 lei veti avea vreo 60 mb pe un server national iar pe servere de peste hotare aveti 1-4mb.

Eu tot sint conectat la URSCOM-TV la internet si cablu si sint multumit. In previnta la internet de la MOLDTELECOM am fost conectat dar mam refuzat plateam scump si viteza mica, da la URRSCOM-TV cu asa bani si viteza e super. Ramine sa aleget singuri. VIVA URSCOM-TV.

+Цитировать сообщение

Ответить в данную темуНачать новую тему