![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 1.10.2008 Из: Soroca Пользователь №: 6797 Спасибо сказали: 5 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc
|
|
|
![]() |
Гость_lilia79_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc Auzi baete da cine ma rog esti tu asa de p....s!!!! si dai asa intrebari te intereseaza tare? ce fel de operator este URSCOM-TV poate suni sa-ti spun ce fel de operator ? |
|
|
![]()
|
|
Moderator sectia Terestrial Ro ![]() ![]() ![]() Группа: Продвинутые пользователи Сообщений: 1338 Регистрация: 25.6.2008 Пользователь №: 5704 Спасибо сказали: 182 раза Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Se aseamama vreo 20% din aceasta cu diamondul de romania , dar in baza acest cablu tv are calitatea mai mare nitel . Cat despre digitalizare , o sa aiba ceva probleme . Se stie ca la URSCOM sau DIAMOND digital la fel ca la celelalte retele de cablu trebuie adaugata separat a doua retea , fire si amplificari , splitere .. !
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 1.10.2008 Из: Soroca Пользователь №: 6797 Спасибо сказали: 5 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
|
|
|
Гость_DanielSergheenco_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc Eu sunt conectat si la televiziune si la internet de la aceasta firma. Televiziunea Klass iar internetul la inceput ma aranja-era bun deoarece credeam ca provaiderul este partenerul StarNet. Am vrut sa deschid un port dar am avut mari probleme deoarece nu are modem si dupa un teste facut pe un site mia aratat ca provaiderul este necunoscut. NU am putut sa deschi portul. Ce tine de viteza va spun ca la pachetul de 140 lei veti avea vreo 60 mb pe un server national iar pe servere de peste hotare aveti 1-4mb. |
|
|
![]()
|
|
Eu sunt conectat si la televiziune si la internet de la aceasta firma. Televiziunea Klass iar internetul la inceput ma aranja-era bun deoarece credeam ca provaiderul este partenerul StarNet. Am vrut sa deschid un port dar am avut mari probleme deoarece nu are modem si dupa un teste facut pe un site mia aratat ca provaiderul este necunoscut. NU am putut sa deschi portul. Ce tine de viteza va spun ca la pachetul de 140 lei veti avea vreo 60 mb pe un server national iar pe servere de peste hotare aveti 1-4mb. Eu tot sint conectat la URSCOM-TV la internet si cablu si sint multumit. In previnta la internet de la MOLDTELECOM am fost conectat dar mam refuzat plateam scump si viteza mica, da la URRSCOM-TV cu asa bani si viteza e super. Ramine sa aleget singuri. VIVA URSCOM-TV. |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 17.7.2025, 18:18 |