![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Новичок ![]() Группа: Пользователи Сообщений: 49 Регистрация: 1.10.2008 Из: Soroca Пользователь №: 6797 Спасибо сказали: 5 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc
|
|
|
![]() |
Гость_DanielSergheenco_* |
![]()
|
Гости Частич. цитирование ![]() |
Salutare baieti cine e din Soroca si are TV prin cablu de la operatorul urscom-tv. va rog sa scriti aici opiniele voastre. si care au internet de la acest operatot. va multumesc Eu sunt conectat si la televiziune si la internet de la aceasta firma. Televiziunea Klass iar internetul la inceput ma aranja-era bun deoarece credeam ca provaiderul este partenerul StarNet. Am vrut sa deschid un port dar am avut mari probleme deoarece nu are modem si dupa un teste facut pe un site mia aratat ca provaiderul este necunoscut. NU am putut sa deschi portul. Ce tine de viteza va spun ca la pachetul de 140 lei veti avea vreo 60 mb pe un server national iar pe servere de peste hotare aveti 1-4mb. |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 19.8.2025, 23:55 |