![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10371 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Vad si ascult posturile urmatoare:
35 - TVR2 (Popeni, 10kW) 94.50 - Radio Plus FM (Huşi, 2 kW) 102,8 - Radio România Cultural (Bârlad, Popeni, 10 kW) 103.90 Radio România Actualităţi (Bârlad, Popeni, 10 kW) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10371 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
in localitatea Gagesti Mie imi este interesant, de ce n-ati receptionat nimic din Cimislia (103,5FM [3kW], R2 [2,5kW] si E33 [10kW]). Pina la noi is 65 km. Stau pe ginduri. ![]() Va multumesc pt confirmarea receptionarii din alte localitati (Cahul si Straseni). O sa le mentionez in registru. canalul R11 - 2Plus - Straseni - slab (5/10); Vedeti ce bine vine canalul acesta din Straseni. Trece ca si la noi ![]() Nu am reusit sub nicioforma sa receptionez ProTV Chisinau (E48) desi am rasucit si inaltat antena in toate pozitiile. Cred ca problema e in antena de emisie, care poate sa se afle destul de jos. Pina cind nu am identificat-o pe pozele turnului si pilonului, care le avem de la Cahul. In rest toate cele bune si inca odata va urez "Sarbatori Fericite !" . La fel multa bafta in anul viitor! ![]() masina de barbierit BLAUPUNKT bp5501 E un aparat de cinci stele! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 12.7.2025, 23:22 |