![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19474 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10371 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Vad si ascult posturile urmatoare:
35 - TVR2 (Popeni, 10kW) 94.50 - Radio Plus FM (Huşi, 2 kW) 102,8 - Radio România Cultural (Bârlad, Popeni, 10 kW) 103.90 Radio România Actualităţi (Bârlad, Popeni, 10 kW) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Romanian TV/radio DXer ![]() ![]() Группа: Резидент Сообщений: 123 Регистрация: 1.12.2009 Из: Bucuresti - Iasi Пользователь №: 11614 Спасибо сказали: 128 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
...ai dreptate... SWA e un amplificator care pana la urma urmei se incadreaza in gama lui de pret. La 7 RON nu te astepti la cine stie ce performante... dar la vreme de seceta e bun si asta. Apropo de tranzistoare.. momentan nu prea am timp de experimentat, dar am vreo 3 bucati de BFR91A care stau degeaba, si ma mananca tare degetele. Chiar sunt si eu curios sa vad cum se comporta.
Legat de ce spuneai am observat si eu ca se pot receptiona tot felul de ciudatenii prin zona aia. Eu am pus ca info doar ce am receptionat stabil si coerent de dincolo de Prut mai ales in conditiile date. La fel ca si tine am vazut de exemplu ca pot receptiona Radio Iasi pe 96.3 , si Info Pro pe 90.0 de la Odobesti. Am auzit ca cei de la radio Iasi au obtinut o noua frecventa, 103.7, cel mai probabil tot cu putere mare. Ai putea te rog sa-mi dai ceva detalii legate de chestia asta ? Intre reclamele dintre emisiuni, tot insereaza si info-ul asta, dar nu spun explicit ce si cum. Asa ca orice info ar fi foarte bine venit. Merci! |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 14.7.2025, 2:47 |