![]() |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
|
|
Местный активист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Группа: Главные администраторы Сообщений: 19473 Регистрация: 11.9.2004 Пользователь №: 11 Спасибо сказали: 10370 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Vad si ascult posturile urmatoare:
35 - TVR2 (Popeni, 10kW) 94.50 - Radio Plus FM (Huşi, 2 kW) 102,8 - Radio România Cultural (Bârlad, Popeni, 10 kW) 103.90 Radio România Actualităţi (Bârlad, Popeni, 10 kW) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Romanian TV/radio DXer ![]() ![]() Группа: Резидент Сообщений: 123 Регистрация: 1.12.2009 Из: Bucuresti - Iasi Пользователь №: 11614 Спасибо сказали: 128 раз Вставить ник Частич. цитирование ![]() |
Seara buna si sarbatori fericite tuturor !
... dupa mai mult timp in care am fost ocupat cu alte treburi, revin acum cu cateva impresii asupra radioreceptiilor pe care le-am facut in cele cateva zile de liniste. Zilele trecute m-am deplasat cu ocazia sarbatorilor, la unul din prietenii mei in judetul Vaslui, in localitatea Gagesti (vezi poza atasata). Neavand prea mult timp liber de acordat hobby-ului, am reusit intr-unul din putinele momente de liniste sa fac cateva experimente. Nu am avut la dispozite decat o simpla antena telescopica de camera, un amplificator de antena SWA 9999, o baterie de 9 volti, iar pentru radio, radioreceptorul de pe un telefon mobil. Antena a fost scoasa afara, si orientata pe directia S-SE. Trebuie mentionat ca localitatea respectiva se afla exact intre culmile a doua inaltimi deluroase, intr-un loc obturat de acestea si total nepotrivit pentru receptii de la distanta. Distanta de la emitator la locul de receptie, masurata cu Google Earth, este de 50 km. In cazul receptiei Tv am reusit urmatoarele rezultate: - canalul R1 - 2Plus - Cahul - Imagine zgomotoasa cu multe dubluri (6/10); - canulul R8 - Moldova1 - de la Cahul - bine (8/10); - canalul R9 - 2Plus - Straseni - slab (5/10); - canalul E21- NIT tv- Cahul - bine (7.5/10); - canalul E31- Prime - Cahul - bine (8.5/10). Nu am reusit sub nicioforma sa receptionez ProTV Chisinau (E48) desi am rasucit si inaltat antena in toate pozitiile. Pe ecranul telefonului mobil nu mi-au aparut decat urmatoarele: - 100.7MHZ , Radio Moldova, excelent, Stereo cu RDS; - 105.2MHZ , HIT-FM, slabut, indicatorul RDS activandu-se cu greu; - 107.7MHZ, Micul Samaritean, binisor spre bine. Avand in vedere conditiile si aparatura limitata, cat si mai ales conditiile meteo (a plouat si lapovitat intr-una), eu zic ca rezultatele pot fi declarate multumitoare. Deja mi-am "rezervat" un loc pentru perioada concediului din vara, cand sper sa revin mult mai bine pregatit si sa am cu totul alte rezultate. In rest toate cele bune si inca odata va urez "Sarbatori Fericite !" . |
|
|
![]() ![]() |
Текстовая версия | Сейчас: 10.7.2025, 2:54 |